Handelsbetingelser 2018-01-15T12:42:53+00:00

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser ved køb af onlinekurser er de til enhver tid gældende handelsbetingelser for samhandel med Cuno Tech ApS.

Vi forbeholder os retten til at ændre eller modificere de nuværende vilkår og betingelser uden forudgående varsel.

Læs teksten omhyggeligt og vær sikker på, at du forstår vores vilkår og betingelser, inden ethvert køb fra Cuno Tech ApS.

Uddybende oplysninger omkring Cuno Tech ApS:

Cuno Tech ApS

Jukkerupvænge 1

4420 Regstrup

CVR: 33239467

E-mail: info@cunotech.dk


Indhold

1 Generelt

2 Køb

3 Betaling

4 Levering og fortrydelsesret

5 Sikkerhed

6 Oprettelse af personlig profil

7 Kursusbevis/diplom

8 Copyright

9 Oplysninger om klagemuligheder

Generelt

Onlinekurser fra Goomigo.com leveres som digitale ydelser med de særlige betingelser, der knytter sig hertil i form af bortfald af fortrydelsesret m.v.

Ordrer foretaget via Goomigo.com håndteres af Cuno Tech ApS, Jukkerupvænge 1, 4420 Jegstrup. Telefon: +45 70 23 09 23. Du kan også kontakte os på mail info@cunotech.dk, hvis du har spørgsmål til din ordre eller problemer med levering.

Køb

Når du køber et onlinekursus gennem Goomigo.com, vælger du din vare, indtaster kontaktoplysninger, opretter din personlige profil, accepterer forretningsbetingelserne og går til sidst til betaling.

Ved køb oplyses fulde navn, e-mailadresse og telefonnummer. Alle meddelelser vedr. købet, herunder kvittering, adgang til produktet, levering af alle produkter og produktinfo om købet, vil blive fremsendt til den indtastede e-mailadresse.

Betaling

Betaling for de valgte produkter kan udelukkende ske online. Du kan se nederst på siden, hvilke betalingskort du kan anvende. Betalingen for de valgte produkter vil blive trukket på dit kort umiddelbart efter, at købet er gennemført. Alle oplysninger behandles fortroligt af Cuno Tech ApS og vil under ingen omstændigheder blive videresolgt eller videregivet til anden side.

Alle priser er angivet ekskl. moms, med mindre det klart fremgår, at der er tale om priser inkl. moms.

Levering og fortrydelsesret

4.1 Levering

Alle onlinekurser kan efter køb tilgås direkte fra Goomigo.com eller via et link tilsendt per e-mail til den oplyste e-mailadresse. Fra afsendelse af e-mail med link til det købte kursus, er der normalt 45 dage til at gennemføre kurset – herefter lukkes kursus adgangen automatisk. Manglende gennemførelse berettiger ikke til kompensation af nogen art.

Der afsendes kursus påmindelser til kursister, der ikke har gennemført kurset ca. 14 dage før kursusudløb. Du kan altid se, hvor lang tid der er tilbage af din adgangsperiode ved at logge ind på din personlige profil på Goomigo.com.  Er kurset ikke gennemført indenfor den afsatte periode, kan der mod betaling af kr. 300 pr. kursist laves en fristforlængelse på 1 måned (forlængelse skal finde sted senest en uge efter udløb).

4.2 Fortrydelsesret

Der ydes 14 dages fortrydelsesret for alle online kurser med mindre andet er aftalt eller produktet er taget i brug. Er produktet taget i brug, bortfalder fortrydelsesretten. Produktet betragtes som taget i brug, når der er logget ind på kurset via Goomigo.com, og der er registreret brugeraktivitet på kurset.

Registrering af påbegyndt kursus afgøres alene på baggrund af registrerede oplysninger hos Cuno Tech ApS.

Sikkerhed

Cuno Tech ApS bruger en såkaldt SSL forbindelse til at overføre dine betalingskortoplysninger. Det betyder, at forbindelsen er krypteret, så du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får adgang til oplysningerne. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse. Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og den ansvarlige for ekspedition af ordren.

I henhold til persondataloven har forbrugeren ret til indsigelser mod og indsigt i Cuno Tech ApS behandling af de opgivne oplysninger. Oplysningerne gemmes i 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i en periode af 5 års varighed.

Oprettelse af personlig profil

Når du køber et onlinekursus via Goomigo.com, vil du blive bedt om at oprette en personlig profil. Du skal indtaste kontaktoplysninger såsom fulde navn, telefonnummer og e-mailadresse samt et selvvalgt brugernavn og en adgangskode. Via din personlige profil, kan du forny din adgangsperiode til kurserne, se status på købte kurser og udskrive diplomer. Du kan til enhver tid ændre dine personlige oplysninger under ’Min Profil’ på Goomigo.com. Alle oplysninger, der opgives i din personlige profil behandles naturligvis fortroligt og vil under ingen omstændigheder blive videresolgt eller videregivet til anden side.

Kursusbevis / diplom

Når du har gennemført et kursus på Goomigo.com med tilfredsstillende resultat (typisk min. 80 % korrekte svar på den afsluttende test), fremsendes der automatisk en e-mail vedhæftet dit kursusbevis/diplom. Det påhviler kursisten selv at printe dette bevis.

Copyright

Alle rettigheder til indholdet i vores onlinekurser tilhører Cuno Tech ApS. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt for én person, med mindre andet er angivet. Kopiering af indhold er aldrig tilladt. Det må ikke bruges til anden undervisning eller i kommercielle sammenhæng. Kurser er personlige, og må hverken helt eller delvist overdrages til tredjemand ved videresalg eller videredistribution. Alt indhold inklusiv videoer benyttes på eget ansvar og Cuno Tech ApS kan ikke holdes ansvarlig for brugen af indholdet.

Oplysninger om klagemuligheder

EU-Kommissionens online klageportal kan anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark hvor Cuno Tech ApS har hovedkontor. Klage indgives via https://ec.europa.eu/consumers/odr . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@cunotech.dk .